search
top

Bull and Bear Inn – 4 Gardiner

Bull and Bear

På den eksklusive Birger Jarlsgatan uden de store skilte ligger denne dejlige pub. Det er en lag smal tarm af et lokale. Man kommer ind af vindfanget og der er en laaang bar. Og som på de gode svenske er der mange fadøl, op mod en 20 stks.. Dejligt.

Lokalet er delt lidt ind. Der er skifer på væggerne først. Så er der en lav bænk med nogle dimser jeg ikke forstår. Så er der en lang bænk langs veggen, med skind puffer på andresiden. Der er tapet på væggerne og mange små billeder… Så er der nogle hyggelige båse, og Inderst inde er der en spise afdeling.

Menneskerne er en god blanding af lokale og de som skal have en fyraftensbajer. Lokalet er passe intimt, og der er mange mennesker.  Det er let at komme i kontakt med de.

En stor stärk koster 68 kr, men så får du også lov til at se på Louis Vuitton butikken på andre siden af gaden. (jeg ville aldrig kunne stave det, om jeg ikke kunne se det). Du kan lese mere på deres hjemmeside.

Todays Beer Quote

May your glass be ever full. May the roof over your head be always strong. And may you be in heaven half an hour before the devil knows you’re dead.”

-Old Irish Toast

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player