search
top

Bryggens Ølbar – 2 Gardiner

Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Danmark

Så fik Ølbaren endelig sin godkendelse, og er åben.  Jeg har fulgt bestræbelserne med at gøre godt med København Kommunes strenge krav til at åbne baren.  Det har været en avisføljeton i lang tid. Endelig er den her, og jeg glæder mig til at prøve hanerne til Morten Kristoffersen, der tidligere stod bag Danish Beerhouse.

Gule Gardiner og Klassikere

Jeg får tidlig bange anelser.  ”Hvor i helvede” ligger dette sted?  Islands brygge er faktisk ret stort….  Jeg Googler og cykler så ned Gunløgsgade, men igen ”hvor i helvede”- Langt nede ser jeg et ret anonymt lokale med sort tekst på vinduerne og jeg har fundet mit sted.

Det virker som de mest hippe ølbarer skal være så mest spartanske som muligt.  Eller er det en kopi af Mikkeler?  Her er det hvide vægge med nogle sorte streger, med spartanske borde, men flotte stole … Det funker hos Mikkeler, som har nicher, klinker og lokalet brydes op. I ølbaren er der meget goldt, som en erhvervskantine, bare med meget bedre øl.  Er mantraet;  ”Ikke meget hygge, for så glemmer du at smage øllet?  Det flotteste i lokalet er den flotte bar i sten.

Gule Gadiner og Klassikere

Betjeningen er meget venlig med at guide kunderne. Så jeg håber de får kunder i biksen.  Jeg har lagt ud mange RIP i dag, og er bekymret for denne. Er den for langt ude på Island, og for gold til at være hyggelig?  Det som kan redde den er de meget gode øludvalg.

Nu når der popper op ølbarer over hele byen, hvorfor skal man tage hele vejen ud til Amager/Islands brygge for at få en god ø, eller når man bare kan gå på Cafe Langebro Ølbar og få både godt øl og hygge?

Jeg håber jeg tager fejl og at amagerkanere kan få dejlig øl i mange år, men er lidt bekymret.

Du finder Bryggens Ølbar her, og hjemmesiden her.

Dagens Normism:
“How about a beer, Norm?”
“That’s that amber sudsy stuff, right? I’ve heard good things about it!”

Værtshusguide

Værtshuse anmeldt på Amager:

Vis Gule Gardiner København på et større kort

One Response to “Bryggens Ølbar – 2 Gardiner”

  1. JØRN S. siger:

    Ja du har rett, det ser ut som en kantine. Uff, for meg blir det for trist og kjedelig.

top
Get Adobe Flash player