search
top

Brauhaus Mitte – 3 Gardiner

Berlin - Gule Gardiner og Klassikere

By: Berlin, Tyskland

Inde kommer vi så ind i bryghuset, som ser ud somMan går igennem Øst-Berlins asfalt og betonjungle. Så åbenbarer det sig en plads, hvor der er en bygning som minder om et Autobahnhof fra 60erne.  Der er et stort Brauhaus Mitte skilt over, så vi går op trappen med faste skridt det ligger midt i Rødovre Centrum (intet negativt med RC!)

Berlin - Gule Gardiner og Klassikere

Da vi ikke vil spise, bliver anvist plads i baren som er ret flot.  Her sidder vi og kan beskue udsigten enten til tog eller centeret. Om man kan blive anvist plads i restauranten, bliver oplevelsen af center meget mindre, og det er hyggeligere.  Det er jo også hyggelig at se kobberkedlerne, som brygger den ravlignende velsmagende drik.

Berlin - Gule Gardiner og Klassikere

Lad os tale lidt om øllet.  Det var nok det bedste øl vi fik smage i Berlin.  Bliver tørstig bare jeg tænker på det.  De havde 4. Helle, Dunkel, Weiss og Saison øl, man kan få en lille platte med prøver af alle.  Specielt sæson øllet var godt.  Men vi fik aldrig vide hvad det var, bare at det var stærkere.  Har vel aldrig mødt en mere uvidende tjener i et bryghus, men han var meget venlig

Berlin - Gule Gardiner og Klassikere

Stemningen var god, det var flere store grupper som var der for at spise og smage det udsøgte øl. Vi blev lidt træt af centerstemning, så efter et par øl gik vi videre ud i junglen.

Du finder den udsøgte øl her, og hjemmesiden her.

Dagens ølcitat:
“An oppressive government is more to be feared than a tiger, or a beer.”

-Confucius

Gule Gardiner og Klassikere

 

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player