search
top

Brauhaus Georgbraeu – 3 Gardiner

Berlin - Gule Gardiner og Klassikere

By: Berlin, Tyskland

Nede ved floden Spree i Nikolaiviertel, ligger Brauhaus Georgbraeu.  Det må være fantastisk at sidde ude der om sommeren og se over til Museumsøen. Vi går ind for at se hvordan det er om vinteren.

Berlin - Gule Gardiner og Klassikere

Det er stort der inde, og tjeneren førte os ind i ”humlestuen”.  Den er en af i alt 8 stuer i forskellig størrelse.  Det er også et stort fællesområde, og der er det en stor flot bar.  Man kan selvfølgelig også se kedlerne, og det er jo altid flot. Måske vi var der i fejl sæson, for det var rimelig tomt, og vi synes det manglet atmosfære og x-faktor.

Berlin - Gule Gardiner og Klassikere

Udover at være bryggeri, er det også restaurant. Jeg havde læst at deres Eisbein skulle være god.  De havde et tilbud med Eisbein, Øl og Snaps for 10 Euro.  Øllen var jo en 0,2l tøseøl, men godt tilbud.  Dette var fast food Eisbein.  Den stod på bordet hurtigere end McDonalds serverer en Big Mac.  Kunne man ikke holde på illusionen om at de faktisk lavet maden specielt til os?  Om de ventede bare 10 minutter, så havde jeg illusionen, samt de fortsat var effektivt? I tillæg mente min kone at snapsen var udvandet, og ville give de en 1’er. Fast Food Eisbein smagte ellers godt.

Berlin - Gule Gardiner og Klassikere

Øllet de brygger er de tyske standardvarianter, og smager godt. Men det er og bliver en fast food turistfælde.

Du finder bryggeriet her, og hjemmesiden her.

Dagens Ølcitat:
“When I read about the evils of drinking, I gave up reading.”

-Henry Youngman

Gule Gardiner og Klassikere

 

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player