search
top

Brønshøj Borger Kro – 2 Gardiner

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

By: København, Denmark

Smag på navnet.   Dette må  jo være den ultimate kro i Brønshøj, hvor alle borgere går.  Når det i tillæg er flot Facade går man ind med stor forvæntning.

Forvæntningen liver desværre ikke indfriet.  Man kommer ind i et stort firkantet lokale med pejs i midten. Baren er inderst til højre, og der står nogle rocketyper og ønsker dig velkommen.

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Det er et billardbord, ellers nogle borde rundt i lokalet.  Der er egentlig en flot palisander væg, men det bliver noget skæmmet af den orange farve som er malet der den slutter.

Er lidt bange for at fornærme rockerne, så de jagter mig og gør mig til en del af bandekrigen, men stedet er lidt kædelig, og hvad er det med de lyserøde gardiner i vinduerne?  Hvor kommer de fra?  Synes det havde passet bedre med gule gardiner!

Værtshusguide - Gule Gardiner og KlassikereRigtig flot palisander – omkranset af orange vægge og lyserøde gardiner – Skønt!

Pejsen er hyggelig…  Du finder Kroen for Brønshøjs borgere her.

Dagens Normism:
“What do you say to a beer, Normie?”
“Hiya, sailor. New in town?”

Værtshusguide

Anmeldte værtshuse i Brønshøj

Vis Gule Gardiner på et større kort

One Response to “Brønshøj Borger Kro – 2 Gardiner”

  1. André siger:

    Som lokal bruger, kan jeg, bl.a., nævne ; at Brønshøj Borger Kro har fået nye ejere og ER bleven en del bedre i forhold til hvad det var under de sidste ejere……..

top
Get Adobe Flash player