search
top

Bohemen – 4 Gardiner

Oslo Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

By: Oslo, Norge

Det er med tunge skrit jeg går ind på Bohemen, Vålerengafansen sin højborg.  For en Lillestrømfan er det en umulighed.  Jeg har været standhaftig og strittet imod, men nu har anmelderen så vidt  vundet over det at være fodboldfan. Hvordan skal dette gå?

Overraskende godt!  Det var faktisk overraksende hyggelig.  Det var mindre Enga end det jeg troede og det var ret hyggeligt!  Man kommer ind i en god gammeldaws sportspub.

Baren ligger midt i lokalet og er en vaskeægte ø-bar, og det kan vi jo lide :-).  De har en meget lille men OK øludvalg på fad.  Guinness smager da godt.  Væggene er Tuborg grønne, og bombaderet med gamle fodboldsbilleder.  Overvægt af de med de forfærdelige blå trøjer, men også mange fra England.

Oslo Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

Loftet er fyldt med fodboldsflag og halstørklæder.  Nogle har haft god smag og hængt op et Manchester United flag.  Der er en rustik flot mur ved siden af Dartspillet, og der er billard inderst i lokalet.

Oslo Pubguide - Gule Gardiner og Klassikere

Det er en god stemning blandt de som hænger i baren.  Bohemen er en god sportsbar, som også viser andre sportsgræne end fodbold.  Det piner mig at sige dette, men det var et positivt bekendskab.

Dagens ølcitat:
Det er intet galt i edruelighet, bare den ikke overdrives.
-John Ciardi

Gule Gardiner og Klassikere

 

Anmeldte pubber i Oslo:


Vis Gule Gardiner på et større kort

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player