search
top

Bodega Smilet – 3 Gardiner

Bodega Smilet udefra

Tips tages imod med glæde, og i går kom det et ind i postkassen, om Bodega Smilet ude på Peter Bangsvej i Valby. Jeg hopper op på jernhesten som bringer mig ud til etablissementet med så indbydende navn.

Bodega Smilet åbnede i sidste år. Jeg sætter umådelig pris på at man starter nye værtshuse, og jeg håber alle får en lys fremtid. Bodegaen smiler til mig fra udsiden. Det er et lille og hyggelig lokale. Det er et piano i det ene hjørnet. Er man heldig kan man få levende underholdning og i weekenden er det Karaoke. Måske man skal ud at synge ”What a wonderful world” en gang.

Bodega Smile interiør

Baren er lille og desværre er der kun flaskeøl, og det koster i antal gardiner her på bloggen. Interiøret ellers er solide bord som kan være gode at holde fat i, samt stoler i lys hud. Det er også de sædvanlige enarmede banditter.

BOdega Smilet bar

Det var ikke så mange der en mandag aften, så jeg kan ikke sige så meget om stemningen. Men de som var der var hyggelige, og gæster bliver venligt modtaget. Stedet er et udmærket sted for nordmænd på rygeferie.

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

De finder Bodega Smilet på Peter Bangs Vej 234

Dagens Ølcitat:
Mange skåler så ofte for andres helse at de mister sin egen.
(Dansk ordtak)

4 Gardiner

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player