search
top

Artiklen Den Brune Ruten i Vi Menn

Jeg fik en forespørgsel fra VisitDenmark:  Vil du vise Vi Menn rundt i byen en fredags aften?  For de som ikke ved det, Vi Menn er en af Norges største ugeblad med 500-800.000 læsere, alt efter hvem du spørger.  En blanding af forgagne Rapport og Euroman.  Journalist Peter Nagy skulle ledes gennem den brune københavnske nat.

Jeg fik udlagt nogle kriterier, hovedkriteriet var at det ikke skulle være mere end 500 meter mellem hver, og en variation af steder. 8 totalt.  Jeg havde en brutto liste med ca 40 værtshuse og barer, men hvordan skulle jeg sy sammen ruten? Til slut sat med 3 ruter, og valgte “centrumsruten”. Vi skulle starte med en herrefrokost på Husmanns, så tage til Ørsted ØlbarFunchs Vinstue, Rosengården Bodega, The Globe, Cafe Halvejen, Charlies Bar og Kongens Bar.

Dagen oprandt og det var lidt spændene, hvordan var denne stjernereporter? Vi faldt i hak umiddelbart og det blev hvad man på Norsk kalder en kongeaften.  Vi fulgte ikke helt ruten, og det var godt at vi havde min bedre halvdel som kunne holde overblikket.  Lad os give ordet til Vi Menn og den velskrivende Peter Nagy.  Artiklen stod i uke 10 og kaldes “Den Brune Ruten”

Gule Gardiner og Klassikere

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player