search
top

Andy’s Bar – 5 Gardiner

andys-ude

By: København:

Det skulle gå ni år før jeg anmelder Andy’s. Baren med den fantastiske facade med de slidte cocktailsglas. Beklager!  Det skulle ha været meget før.  Men jeg er et A-menneske og har altid set på Andy’s som et natværthus, og da synder jeg ikke.  Jeg sover.  Nu har de åbnet kl. 16 og da kan jeg også finde frem i vågen tilstand.  Jeg blev blæst bagover.  Et af de mest autentiske værthuse i København.

andys-bar-skilt-700

Man går op af trappen, gennem cocktailglassene.  Man kommer direkte ind i baren, som er smukt udført i træ, og med de essentielle fadøl. Tuborg og Ale no 16.  Hyggeligt serveret af en af mine landsmænd, en rigtig skæg fjeldabe.

andys-bar-bar

På væggen bag baren er at af flere kunstværk af Albert Mertz – en dansk kunster som Albert Mertz valgte at udtrykke sig i sin helt egen illusionsløse, humoristiske og konkrete realisme og blev tidligt præget af dadaismen.  Så ved i det.

gas-3

Går du til højre kommer du ind et værelse hvor et andet klenodie hænger. Originalbilledet til Gasolins tredje album, Gas 3. Du ved det med pigen som står i San Fransisco og taber sine trusser ude foran Andy’s Bar.  Man skal ikke se bortfra and det findes piger som har tabt sine trusser både ude og inde på denne Andy’s.  I Gasolinrummet er det holdt i de gamle brune bodegafarver.

andys-bar-roede-rum

Går du derimod forbi baren er det et værelse malt i det flotte værtshus bordeaux farve som er populær.  Der er rustikke møbler i træ, samt emaljeskilte og gamle ølreklamer på væggene.  Lamperne er flotte orange og i god 70er stil.  Kan det blive bedre?

andys-bar-lampe

Stemningen er god og det er et godt blandet klientel der tidlig på aftenen.  Man får lyst til at blive hængende.

Værtshusguide - Gule Gardiner og Klassikere

Det er godt sted for nordmænd på rygeferie

Du finder Andys her.

Gule Gardiner og Klassikere

Dagens Normism:
“What will you have, Norm?”
“Well, I’m in the gambling mood, Sammy.  I’ll take a glass of whatever comes out of that tap,”

Comments are closed.

top
Get Adobe Flash player